Kuvankäsittelytyöt Helsingissä

Dtpage Oy toteuttaa kirjan taittotyöt alusta loppuun saakka. Kirjan taitto vaatii kuvakäsittelyä, jotta kirjan visuaalisesta ilmeestä tulisi tasokas ja yhtenäinen. Hyvälaatuinen kuva selkeyttää, jäsentää ja elävöittää asiaa sekä herättää mielenkiintoa. Teemme kuvankäsittelyä kirjojen taittotöiden yhteydessä, mutta tarvittaessa myös muihin projekteihin liittyen. Dtpage Oy on kuvankäsittelyn ammattilainen Helsingin, Espoon, Vantaan alueella. Pyydä tarjous kuvakäsittelystämme!

Vektorigrafiikka (piirrosgrafiikka)

Paras, painokelpoinen piirroskuvan syntyy kuvan alkuperäisestä tiedostosta, esimerkiksi MS Office -paketin ohjelmien doc (Word), ppt (PowerPoint), xls (Excel) -tiedosto tai piirto-ohjelmien, esim. CorelDraw, kuvat cdr-muodossa jne. Jos käytät esim. rakennepiirros- tai vuokaavionteko-ohjelma, tallenna ja toimita niiden kuvista alkuperäinen tiedosto sekä pdf-versio.

Käytössämme ovat yleisimpien piirros-ohjelmien uusimmat versiot. Piirroksia muokataan kirjasimien ja värien yhtenäistämiseksi.

Bittikarttagrafiikka (valokuvat)

Paperi-, filmi- ja diakuva luetaan skannerilla. Jos itse skannaat kuvia, varmista että niissä on riittävä resoluutio (vähintään 300 dpi) ja tallenna ne tiff- tai psd-muotoon. Jpg- ja png-tiedostoja voi käyttää tietyin varauksin, gif-tiedostot on tarkoitettu www-käyttöön.

Jos olet epävarma tavasta toimia, kysy, vastaamme mielellämme kuvankäsittelyyn liittyviin kysymyksiin.